Dræning af overfladevand fra landbrugsjord

Skal der etableres dræning på din landbrugsjord? Hos Gads Maskinstation I/S har vi stor ekspertise med dræning af overfladevand fra marker og andre områder. Vi benytter vores moderne og effektive maskiner, når vi arbejder for vores kunder i blandt andet Skærbæk, Toftlund, Ribe, Tønder og omegn.

Alle former for dræning og nedpløjning af slanger

​Vi udfører alle former for dræning, og derudover nedpløjer vi slanger til jordvarme og desuden reparerer vi dræn.

Vi kan nedpløje mange forskellige typer slanger til dræning. Vi kan udføre arbejdet med for eksempel en Soil-Max drænplov eller med gravemaskine. Vi lægger sand på, på samme tid, som sker med en Bredal-sandvogn. Vi benytter naturligvis GPS-markkort ved nedpløjning på din mark.

Vi har i det hele taget en stor og effektiv maskinpark samt professionelt mandskab, som besidder en masse viden. Vi lægger vægt på, at vi skal have en tæt dialog under hele opgaven, ligesom vi tilbyder sparring, råd og vejledning.

Afretning af marker med GPS styret Bos Scrapper

​Med vores Bos Scrapper, kan vi hurtigt og effektivt afrette marker, så lavningerne bliver lettere at dyrke. Scrapperen bliver også brug til udgravning til byggeriet. 

Kontakt os for at få en pris for tilbud på nedpløjning

​Du er velkommen til at få råd og vejledning, og vi fortæller gerne mere om os og vores ydelser samt priser for nedpløjning. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris for dræning.

Du kan ringe på telefon 74 75 72 41 for at høre nærmere. Du kan også skrive til e-mail gads@mail.tele.dk.​

Gad Maskinstation I/S
Gånsagervej 26
6780 Skærbæk 


CVR: 25151534

Kontakt os​

​Giv os besked hvis du ønsker at høre mere eller hvis du har spørgsmål.

Gads Maskinstation I/S

Gånsagervej 26, Vodder

6780 Skærbæk

CVR-nr.: 25151534

Telefon: 7475 7241

E-mail: gads@mail.tele.dk

Fax: 7475 7246

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt